Thursday, November 16, 2006

Last day

Masa mula2 keje I hate last day of school coz it means I'll be lonely and x tau nak wat apa. That's another story....

Today I brought ketupat palas and rendang, tot wanna eat with frens. Turned out most of them fasting. Apsal diorang nih.,.... iskk!! then tapaukan je... When I voiced my ketidakpuasan hati, Kak Zah and Kak Siti said, bwk la esok, esok x puasa dah...

And tetiba Zana came with brilliant idea, (sesuatu yang sangat jarang berlaku hehehhe).. We are going to have potluck breakfast tomorrow. Underground party la kekiranya. By invitation only. hehhehe.. Mcm best jer... Lokasi pun nak rahsia gak, but all the pinkish gang are most welcome.

Menu (1st draft)
Mee goreng, Nasi himpit kuah kacang, puding roti, biskut dan air suam (yang ni pun rasanya amik dari watercooler)..

BTW, tadi masa nak masak rendang belek2 la the 6 year old cooking book. Bought the book masa zaman kaya dulu. Dulu2 tiap kali nak masak misti bukak buku nih, tapi bila duk ngan family, asal memasak je kena komplen(memangla x sedapkan... tapi at least puji2la sket, amik hati, tipu pun xper... ni x asyik komplen jer... iskk iskk), udah ilang semangat nak memasak dan buku tu pun duduk saja la dlm almari, collecting dust.

Nak citer ni... ada resepi ikan kukus. Senang jer rupanya, rasa mcm kejap2 ketika ni jugak nak masak ikan. I looove steamed fish especially kat Thai restoran-ntah-apa-ke-namanya-panjang-beno-xleh-nak ingat kat level 6 Sogo. Pas ni x yahla kot g restoran tu lagi nak mkn steamed fish. Cewahhhh... apa2 hal kena try dulu la..

Lagi satu..
My niece, Nadia called nak kasi tau except for Arabic, yang lain smer A. I told all my anak2 sedara, anyone who obtain A's in Science, Maths and English, they can join me g holiday. Kali ni only Adeeba and her manage to score. Yang 2 orang lagi (luqman and Izzati) x dapat.

Well... mana kalkulator tadi eh... nak kena buat budget lagi nampaknya.... hehehhe

5 comments:

zino said...

nak holiday ke mana tu? london faris new york? hehe

ninest123 said...

links of london, marc jacobs, toms shoes, thomas sabo, doudoune canada goose, canada goose uk, moncler, louis vuitton, hollister, montre pas cher, sac louis vuitton pas cher, pandora charms, canada goose, ugg,uggs,uggs canada, canada goose, wedding dresses, juicy couture outlet, canada goose outlet, louis vuitton, replica watches, juicy couture outlet, moncler, swarovski crystal, bottes ugg, ugg pas cher, louis vuitton, pandora jewelry, pandora jewelry, ugg,ugg australia,ugg italia, pandora charms, moncler, ugg boots uk, louis vuitton, moncler, moncler, moncler, canada goose, canada goose outlet, karen millen, moncler, moncler outlet, canada goose, swarovski, coach outlet, supra shoes

ninest123 said...

oakley, valentino shoes, ray ban, insanity workout, instyler, hollister, soccer shoes, nike air max, bottega veneta, converse, nike roshe, beats by dre, ralph lauren, nike trainers, louboutin, new balance, converse outlet, hollister, longchamp, north face outlet, soccer jerseys, birkin bag, nike air max, lululemon, asics running shoes, lancel, ghd, mcm handbags, chi flat iron, abercrombie and fitch, hollister, mont blanc, herve leger, nfl jerseys, iphone cases, reebok shoes, vans, nike huarache, baseball bats, mac cosmetics, wedding dresses, gucci, ferragamo shoes, p90x workout, vans shoes, north face outlet, timberland boots, celine handbags, babyliss, jimmy choo shoes

ninest123 said...

ugg boots, converse pas cher, nike air max, michael kors outlet, coach purses, north face, hogan, replica handbags, coach outlet, michael kors, oakley pas cher, nike blazer, true religion jeans, true religion outlet, michael kors outlet, timberland, nike roshe, true religion jeans, nike air max, sac guess, new balance pas cher, michael kors, mulberry, north face, vanessa bruno, michael kors, nike free run uk, abercrombie and fitch, michael kors, true religion jeans, hermes, burberry outlet online, michael kors outlet, nike air max, kate spade handbags, burberry, ugg boots, coach outlet, hollister pas cher, hollister, air force, michael kors outlet, lacoste pas cher, ray ban pas cher, ray ban uk, lululemon, vans pas cher, tn pas cher, michael kors outlet, ralph lauren uk

ninest123 said...

replica watches, jordan shoes, longchamp outlet, air jordan pas cher, cheap oakley sunglasses, christian louboutin outlet, longchamp pas cher, longchamp outlet, sac longchamp, tiffany and co, ray ban sunglasses, louis vuitton, nike free, tiffany jewelry, nike air max, polo ralph lauren outlet, ray ban sunglasses, ugg boots, ray ban sunglasses, chanel handbags, louis vuitton, oakley sunglasses, louboutin outlet, louboutin, louboutin pas cher, prada handbags, prada outlet, kate spade outlet, longchamp, louis vuitton, uggs on sale, michael kors, nike outlet, louboutin shoes, nike air max, gucci outlet, nike roshe run, air max, nike free, oakley sunglasses, ugg boots, ralph lauren pas cher, replica watches, louis vuitton outlet, louis vuitton outlet, polo ralph lauren outlet, burberry, tory burch outlet