Wednesday, January 17, 2007

Iklan sket

To all PEMABUS serta yang terdekat dan sejadi dengannya..

PEMABU which was established by BATI (class of 96/99),opened exclusively for BATIs and outside registration is through recommendation only,whom I was the President (suka hatila nak lantik diri sendirik) are going to have our very first proper PEMABU AGM on Jan 26-28.

Unlike other AGM, where members come-dgr ceramah-minum teh-dengar lagi ceramah and vote, our first proper PEMABU AGM will be a very casual affairs. As Dr Ramesh suka cakap, “Casual means casualla… no other meaning than casual”. No need to consult your lexicographer for casual equivalent in the target language.

You don’t have to worry about baju-apa-nak-pakai-handbag-ni-omatching-ke-tak sort of thing. Pakaila baju time student pun (kalau muat lagi la kan…) no hal punya. Kita akan berAGM sambil bersoping-gossip2-soping2-dan-makan2.

Makanya, jika anda BATI class of 96/99 dan masih single, jangan lupa datang AGM tau. Tempatnya downtown KL. Plan asal nak AGM kat Cherating tu null and void la eh coz our ex MPP rep Zahizan cakap takut banjir.

Harap maklum.

3 comments:

zino said...

kalau syarat nya masih singgal.. tak lama lagi berkubur persatuan tu.. hehe

Kengkawan said...

Pemabu tu persatuan mahasiswa bujang pakngah... bab berkubur tu x tau lagi la... hehehhe

zino said...

kalau macam tu ahli silih berganti le macam tu..yg lama meninggalkan yg baru masuk jadi ahli hehe