Friday, March 09, 2007

again.. thnx to Pakngah anak beranak.

i have a flair for menjahanamkan gadgets. cumanya i used to be damn lucky sbb ada org sekeliling yg mmg tabah dan gigih dan sedia berkhidmat.

his time around, tetiba x leh buat posting. asyik2 dia tulis error jer.

pakngah bukan orang sekeliling. dia duk kat bandar tun razak dan sy duk kat uganda. tapi sbb dia la satu2nya pokcik sy kat dunia cyber nih, therefore i called him last nite(after numerous futile attempts). then pakngah n his son tlg la tru mail. pas tu mcm ok. tp x ok gak.

cess pas tu br perasan, sbnarnya x ikut nasihat pakngah betul2 smlm. so ari ni try lagi. senang jer rupanya.... ceeeewahhh!!..

pakngah nk mkn apa td? hehe

*******************************************************

Yesterday was pelik-tahap-tenuk.

Aje yg begik si Ms X,. Kalau sorang je komplen maybe la org tu salah, tapi dah 5/9 org dtg ckp she's wrong, masih lagi nk menjawab.

Pernah x korang kutuk orang tu, dan bila orang tu dtg korang terus gak kutuk dia? x pernahkan.. yesterday was my 1st time also.

This morning i called zana, asked her to channel our energy kat benda2 yg berpekdah dr sebut nama Ms x. We agreed to a projek-amal-tp-rahsia and ari ni jugak kitaorg set up comittee dan insyaAllah kalau jadi (doa2kanlah) projek ni akan berterusan sampaila kitaorg dah x ada di dunia ni lagi. *sukasukasuka*
Bit bz abt this one.

Then b4 balik Zana kasi tau, " saya tau akak x nk ngumpat ari ni tp kan td kan, dia ckpkan.. bla.. bla.. bla.. pas tu dia nangis".. i was like.."hilang akal ke hapa?"

mcm kak siti nasihatkan sy semlm, "alangkah bagusnya kalau kita menangis sbb dosa2 kita"
(tu nasihat utk diri sendiri jugak).

*******************************************************
Jie suh ckp last week dia training golf ngan iskk apa lak nama mamat tu eh, PGA player la katanya.

now that man n his wife ada tournament kat singapore.

yg ni Jie x suh ckp, tp sy rasa dia ada geffren skrg.. tp dia nak rahsiakan from me kot..

sejak bila lak ngan kengkwan pun nak berahsia ni? Sgt x puas ati.

2 comments:

zino said...

tak perasan pulak andak kat uganda jauh nya hehe

Kengkawan said...

tengkiu tengkiu..
hehheh