Thursday, March 29, 2007

Luqman Harith

Congrats to Feeza and hubby on the arriving of their bundle of joy. Sorry la.. kita mmg over-excited sket. x menyempat nk dtg melawat.

He 's soooo cute. x banyak ragam..Tidur jer dia.... tabah betul, Umi dia ngan Cik Izan sembang x renti2 pun dia still tdo lagi..

Bkn reti pun nk sembang ngan org baru bersalin, so i did buat homework on things to ask.. (skima ke x skima.... hehehe).... perghhh... tapi Feeza mcm paham2 jer kekurangan sahabat dia nih... x yah tanya2.. dia citer jer smer... *sukasukasuka*

Honestly, seeing Harith today I cant help but felt soo happy for the mommy, Feeza.

Now I m waiting for another someone (nama dia Ayu)... semoga bertemu dengan bahagia yang dicari. Cewahhhhh ni sebenarnya ucapan tengku zawiyah pada datuk k masa nk kawin ari tu..

rasa mcm indah betul kata2 tu kan?...

tapi sy sudah berhenti mencari.

No comments: