Monday, April 23, 2007

Bila dah malas...

Pada satu maghrib yang panas (yang panas tu saya sebenarnya).... di bulan Februari lalu i told Uda, "Si X tu sangat jahat... she put our names dalam list tapi nama dia xder pun.. dia jahat dan pemalas"..

And uda .. either dia malas nak melayan adik dia or from her experience said, " biarlah dia malas, nanti Allah tarik balik nikmat yg dia pinjamkan. Jgn bising2 buat keje awk jer"..

True enuff... now this person is on hospital bed. To be fair.. there are sick prone ppl.. kejap2 demam, angkat barang berat sikit, MC..bila pregnant misti teruk2 or apa2 je la... and she was not one of them... that's why when i heard the bad news i kind of... errr betul ke nih?

Kadang2 kita lupa... Janji Allah tu benar..

insaf betull...

No comments: