Wednesday, April 04, 2007

Izzuddin Abdullah

zudin and his sis aisyah

kat bawah ni.. Zudin and cousins yg jugak jiran sblh umah

My bro in-law tu sgtla x banyak ckp..

Then masa Izzudin was a toddler... he told my sis (whom later told all and sundry la kan..) nanti2 dia nak pakai Merc.. he said masa tu Izzudin dah jadi engineer la kan...

We were like... ooh? For the record ... my bro-in-law mmg utm grad engine. mcm x la pelik sangat kot dia harap anak dia cenggitu..

Lain la kalau dia harap anak dia jd org pilem ke, org tv ke.. tu mmg x logik.. (sbb he is camera shy)..

Tp yg ni kitaorg mmg pelik..

He woke up at 3 a.m. semata2 nak siapkan homework dia..

And he is just 6 years-old.. budak tadika tuuuuu....

I wonder camna la cekgu2 kat tadika dia tu.... rasa mcm nk buat lawatan smbil belajar plak...

wat say u?

p/s oyen is his fav color


1 comment:

zino said...

wah...
dah ada lapuran bergambar.. tahniah!! ada peningkatan hehe..