Thursday, May 10, 2007

17 may 2007

Sbb tgh hangin lupa lak nk tulis hal ni..

Ari : Monday
Suhu : Suam2 kuku
Time : Lunch

Man: Ko tgk ni Jan, bakal isteri dia..
Me : Waaat?? laaa kecewanya...
Man: La ko nak dia ke? apsal ko x ckp..
Me : Kan dah cakap ari tu...dia la lelaki pujaan kita..
Man: Ko lambat... ko x cakap betul2 ngan aku dulu.. kot x ..haaaa
Me : sedihnya.. kecewa betul (sambil order nasi goreng kampung n makan x ingat dunia)

__________________________

Ari : Tuesday
Suhu : Sama jugak
Time : Lunch lagi..

Ayeen : Dah tgk paper?
Me : Ooo... kot ye pun jgn la taruk sini.(sambil tgk paper)eh cantik eh dia...
ayeen : Dulu aku pun masuk gak dalam senarai.. tapi ye la kan..hahhaha
Me : U oso ke? kita pun ada jugak dlm list.. tp no 38 je kot.. hehehe
Su : masuk jugak tu..hahha
Me : (sambil baca paper).. impressive gak dia ni eh... perenang.. eh kita pun boleh berenang apa..
ayeen : main tennis, squash smer...
Me : u pun main tennis apa.. (ayeen was uni tennis player dulu).... tapi... hishh dia dpt first class hons.. ahh yg ni je kita ber3 xder hehhee... so mmg deserve la dia jadi queen..

dgn hati yg keciwa kitaorang habiskan makanan secepat yg mungkin.. hhahhaha.. sbb pas tu ada kelas... watever it is...

Selamat pengantin baru to the future bride n groom.. Rasa mcm bangga je jd rakyat negeri Perak.. dah la Sultan n sultanah dia well educated, raja muda pun ada phd.. now the future queen pun ada first class hons...

walaupun x kena mengena ngan sy... tapi gembira betul rasanya...

2 comments:

zino said...

isnin nanti pak ngah ke perak tapi bukan nak ke majlis kawen tu ..hehe

nak ke gopeng alang masuk matrikulasi kat sana..

Kengkawan said...

eh.. tahniah untuk alang...
baru poerasan la ada comment nih...
isk isk

alang2 tu tunggu la g kenduri sekali hehehhe