Tuesday, July 03, 2007

ntahapaapantah

might be d weather kot... panasss betul last week..

to make d matter worst, on saturday, wic supposed to be Hari Gotong Royong Perdana i saw a group of ppl buat meeting...

weh!!!!!!!!!!!!!!!!! biarla komen ni disimpan hingga sy dpt peluang cakap sendiri kat depa.. tapi hangin betul..

pas tu lagi x puas hati coz ikut surat start kol 8.30, tapi rupanya announcement cakap kol 7.30.. tu mcm mana tu? masa menyain surat tu x baca dulu ker?

btw saya dtg kol 8.30 la..

cam biasala.. bila marah2, despite on sunday i hv class, i called et, lepas zohor sy gerak dr rumah and kitaorang g makan kat nando's sogo.

mcm biasala.. bila jumpa et, mcm2 kitaorg sembangkan sampai x sedar jam dah kol brp.. in between dapat la si et beli blouse sehelai n i got new skirt..

impulse buying!

____________________________________________________

sebab dah lewat i slept at along's hse.. mula2 ingatkan nak belasah je balik tengah2 malam.. but nik siap2 pesan.. jangan nak buat pasal... susah betul ada kakak pegawai besar JPJ nih..

only this morning baru drove back... bertolak after subuh.. sy bawak slow tahap siput.. tp bila smpai kat slim river.. tabung haji still x bukak lagi... abis la baca paper dr kulit ke kulit..

pas tu et call... she was so hangin ngan her staff, siap dia suruh bebudak tu balik kalau x nak kerja n pas tu dia lak yg nangis..

well... lets put a blame on d global warming... smer orang pun short tempered...

No comments: