Thursday, August 23, 2007

Ari sabtu bersama Pakngah sekeluarga di TRAPSg klah

Venue: Sungai Klah..

When was the last time jumpa Pakngah? sangat lama dah kan... Therefore when he texted kata nak g TRAP for his wife's workplace family day, I jumped at the opportunity to get to know his family.

and I dragged et from Ampang as well (memang x sah kalau norizan adnan x menyusahkan kawannya)

Since my henfon tu had been conked out for-well-god-know-how-long so I assumed msg tu sampai a wee bit late and et lagi la lambat coz she came all the from Ampang..

To make matter worst, once sampai kat tempat kejadian, I realised I left my handphone at home.. aisehh.. so et and I took time browsed (should I say combed?) all the Kolam air panas, tempat masak telur, cafe, kolam air gunung and segala mak datuk places kat situ.. to look for pakngah..

at last kitaorang jumpa.. at that time diorang pun dah nak balik...

nasib baik orang a wee bit ramai (wic make our task seems impossible in the beginning)... kot tak mau ada orang kena pelangkung ari tu..

sori eh pakngah... kelewatan amatla dikesali..

2 comments:

zino said...

actually kami memang dah nak balik.. kereta pun dah park dekat cafeteria tu.. tetiba memasing kata nak minum dulu..

memang ada rezeki nak jumpa..walaupun sekejap.. hehe

Kengkawan said...

nasib baikkk.. hehehe