Wednesday, August 15, 2007

Diari Seminggu

Thursday
Kuar umah awal sebab ada Ko Kurikulum. Mar and Aini, the Project managers were really superb.. a job well done. I'm talking abt the management ler, for the end product.. ontahla labu..



Friday
Uda really pissed off coz had to wait for me. She asked me to come home earlier but mak saya dah awal2 cakap jgn ponteng kerja, nanti duit x berkat.. heheh after class we drove to PJ Hilton.
Thanx to Jie sebab kasi plan jalan yg mudah jer.. x payah sesat pun..


Saturday
Had breakfast kat Secret Recipe (opposite PJ Hilton) instead kat Paya Serai... Cess.. then drove to Kompleks sukan TNB Jalan Bangsar for prize giving ceremony.. uda won 3rd place dpt RM1k.. tunggu jugak kot2 dia kata nak share.. hehehe..

then hantar uda n mom ke klang, pas tu i drove home.. no particular reason.. it just that i missed my bedroom..


Sunday
Woke up a wee bit late since mak xder kat umah and my bros bangun lagi la lambat. Before g ambik mak, stopped kat kebun dulu sebab Acho suh bawak cempedak.. sangat2 banyak. The best thing about bros... diaorang x kasi kakak dia buat keje berat2. so waktu dia sibuk memunggah... saya pun amik gambo sana sini.. nanti2 la upload.

Sampai kat my sis house, all sisters tgh tido and anak2 sedara yang 8 orang tgh busy menulis kat luar.. Anjang and Nik are neighbors, jadi anak2 sedara pun ramai la kat situ.. My bros-in-law lak, sorang baru balik kerja and lg sorang tgk tv.. sungguh meriah la..


Monday
In the morning, managed to complete the crossword. Thanx to my glossy, new Kamus Dewan.kalau x menang jugak x tau la... isk isk
School as usual. Came quite early to see farhana. partly nak tanya khabar. mainly to know my kids trial exam result.
Got new ball from Lan. Sangat best la. Kamal the newly wed still on leave.. isk isk.. At night... final tuition class with 5C... sukasukasuka


Tuesday
Still fasting and very exhausted today.. too bad few girls didnt bring baju sukan.. so saya denda depa berdiri tegak2 kat bawah pokok..
what i didnt expect was, all of them told me..
"ce.. terima kasih sebab denda kami mcm ni.. kitaorang suka sangat berdiri kat situ"... rasa macam... isk isk isk..
At night- final tuition class with 5D.. seriously i m quite sorry this class coming to an end coz i really love these kids.. isk isk isk


Wednesday
Hari ini pakai baju batik.. too bad coz i really love baju pandu puteri wic supposed to wear on Wednesdays..


gitula cerita saya sepanjang minggu..

No comments: