Friday, September 28, 2007

Boifren baru

Kat umah saya ada banyak buku dari lelaki2 kacak.. Dari bradd pitt la, george clooney la (dulu dia hensem apa..) dari anuar zain jangan cakapla.. ada satu dari glenn medeiros penyanyi yg skrg kalau sebut sapa pun x kenal kot... dari micheal bolton pun ada... tu penyanyi febret saya dari dulu smpai skrg walaupun skrg dia x aktif lagi..

the truth is kitaorang (read : baby and i) yang tulis sendirik..

contohnye cenggini... to izan, love, john grisham..

semua orang pun taula itu tulisan saya tapi sebab yang baca pun saya ngan baby je so peduli apa la kan.. kadang2 buku yang orang lain beli pun kitaorang tulis jugak untuk kitaorang.. hehehe

Pada satu hari, baby tulis kat sebuah buku dia, to Abby, from Dr M, outer space..

turned out one of her colleague dah terpinjam buku tu dan apa lagi la kan... ada la yang rasa nak nyorok bawah meja..

You seee... Dr M tu memang konfemla jgn kata nak kasi buku, kenal pun idak, terserempak pun x pernah...

Somehow.. err her bigger than big boss (BTBB)called somewhere last week..

BTBB : Haa awak tau ke sapa yang talipon ni?
She : tau... Dr xxxxx
BTBB : Ni saya nak tanya.. mak awak x kisah ke kalau awak x balik raya?
She : Ke mana pulak?
BTBB : Russia..
She : Hik hik hik hik hik hik hik hik diorang x kisah rasanya..
BTBB : ok kalau mcm tu.

Spas tu she smsed all of us kata nak beraya ngan boifen baru dia. Smer pun rasa mcm apa ke he nyer? Nak kena

Tapi bila dia mentioned Russia... x payah sebut nama boifren yg konfem x kenal dia tu pun kitaorang terus setuju!!!!!

Yg x best tu dia siap2 nasihat... ko tulis nama kat buku nnti tercapai hajat ko nak jumpa org tu... kot ye... saya dah tulis nama micheal bolton ngan anuar zain banyak kali.. idak jugak jumpanya.. hampehz tul... kebetulan je tu

Elehhhh selagi tak fly apa2 pun boleh jadi kan... (tu kata2 andak dia yg sangat jelesss... isk isk)

2 comments:

zino said...

persiapan raya macam mana .. ada rancangan nak beraya rumah anuar zain ke? hehe

Kengkawan said...

hahahhaha

hahhahahaha