Sunday, November 04, 2007

Sgt bosan

Sangat xder kerjaya la weekend nih.. my bestfriend yg dah jadi Kepala now is damned busy..weekend pun dia bantai kerja. I m so happy wth her being d head of remittance tp that also means we will have less time nak together-gether...

too bad..

and uda still somewhere in negeri sembilan attending a course.. well the bright side is i can melanyak her laptop.. hihikhikk

theres a wedding in my lorong. mommy n bros since yesterday dah busy g umah org tu. wic left me completely alone... sgt bosan and i even bantai marking exam paper dari subuh sampai isya' (tu exxagerate edition ok)..

Sekarang ni musim org kawen eh.. sana sini org kawen.. My fren N, the late Ana's sister is getting married next week..

next week? but she had no effort to call me up..sgt menyentuh hatila consodering we were kawan since darjah satu. but Siti dgn xbersalah consoling me, "dia busy la tu..kan banyak preparation nak buat."..

guess she's rite. buang karan je nak buruk sangka.

tp yg ni mmg rasa x puas hati..

i always had a very high expectation Majalah 3. Jarang je tengok sebenarnya tapi usually kupasan isu dia mmg best giler walaupun takat bawa masuk gajah dari afrikaje..

i expected the same when i watch it last nite...isu angkasawan...

why oh why fokus dia ala2 projek final year budak skolah jer.. apake pekdahnyer antar wartawan g moscow kalau takat nak baca skrip yg buat sendiri dan x berapa nak informative sangat pun.

Ingatkan ada la interview soalan yg bijak2 sikit... tapi... isk isk... lebih baik antar photographer jer kot cenggitu kesudahannya.. sama jugak tgk gambar...

I mean she's gud tapi definitely bukanla org yg sesuai nak cover isu nih... tawaq hebiaq je..

Ni kalau dibandingkan the way the other presenter yg cover isu tsunami dan ibadat haji dulu tu. Kerjanya biasa je, orag lain pun pernah buat jugak tp pendekatan dia tu, hebat betul. Betul2 menyentuh hati.

There's always room for improvement tho.

1 comment:

zino said...

apa perancangan musim cuti sekoalh nanti ni.. tapi jangan lupa hujung tahun tu berada di BTR ya hehe