Tuesday, February 05, 2008

YANG yang palsu

I wrote abt how i felt abt celebrating birthday last year. Since last year, i vowed i couldnt care less if ppl ingat ke x my besday dgn sebab2 yg dah ditulis dlm entry pada masa tu..

tapi since Dec sy dah teringat my birthday coz et gave besday pezen in advance. Smlm Len's gift arrived via post. We talking abt len yg selalunya kasi adiah ari jadi kat saya bulan lapan... sambil dia meng"hint"kan apa yg patut...hahahha.. (tq len.. looove d brooch from faraway land so much)

so be it. ari ni sy x harappun sapa2 akan ingat.

but then after subuh prayer, d first thing i was shahrul's wish msg.. eh x leh jadi nih.. i mean... shahrul of all ppl! shahrul is our library assistant. Shahrul is much much younger than me n kalau dah kerja sama2 mmg ada le selisih paham baaaaaaaaaanyak jugak (hal2 kerja maa) .. sungguh gitu pun dia still boleh ingat and dia send msg exactly at FEB 5 00:33.

ayah su, my chat fren also remember. even rasanya i don remember that close to him.. and izan, our newly appointed PEMABU secretary (ke izan nak jadi bendahari sebenarnya?)..

and a few students too..

if these ppl ingat.....x kan laa......ok fine... was waiting besday wish from someone yg kata "MEMANGPUN I SAYANG KAN U"

at last i texted him, even si shahrul pun ble ingat maa.. he gave d usual.."sorry yang, ampun yang (ok i exaggerated)

how can u say sayang wen ari jadi org tu pun u bole lupa??? haaaaaaaaaa x yah jawabla...

sampai skang i ingat ari jadi anuar zeng tau... (ini ialah statement)

sekian cerita ari ni. sori emo sket...






1 comment:

zino said...

pakngah pun terlupa nak wish andak punya birthday.. hehe

selamat hari lahir saemuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan.. amin..