Tuesday, March 25, 2008

baca ayat yg terakhir.

"Nanti u buatla kenduri kawin kat rumah baru..."

It was in 2006. Satu2nya lelaki yg sy gila separuh mati dah pilih perempuan lain yg cantik sikit jer daripada saya, Angelina jolie namanya...

"Nak kawin ngan sapa? " I was a bit ... errr furious... dah la kena bayar legal fee, lagi mau buat cadangan luarbiasa lak diorang ni.. Hilang akal ke, sapa la yg nak pompuan cantik mcm sy ni.

Diorang tu ialah 3 chinese ladies, from d house developer com. Diorang baik je sebenarnya.. Tapi sy paling x suka org sebut pasal kawin. Its something out of our control. Not something to be discussed when u r over 30.

I just learn recently what d lawak is all about...

My neighbour yang berkongsi dinding ngan sy is a bachelor.

Funny! Now i realised kenapa Ms Tan, d clerk tu tiap kali sy dtg opis umah tu misti ckp, u bertuah.... alasannya pjg2.. tp last2 misti pasal jiran.

Bertuah apanya?

Just becoz he's single, doesnt mean kot dia tgk norizan adnan sblh umah dia ni dia akan terus jatuh cinta berguling... tu cerita hindustan kak.. smer pun outta this world. In reality, jangankan brad pitt, anuar zain pun x pandang muka sya ni...

Btw, it was raining heavily last sunday. I was alone at d house waiting for Mie yg nak dtg tunjuk pattern grille. Masa bukak gate i saw d whole lot kat umah sebelah. I invited them to come to my house, abis tu hujan tempias lagi, diorang berdiri je kat porch. kesian tu..

I do not know wic one my neighbour is.. Until d makcik signalled him.

So itulah orangnya.. He asked a few questions yg dah sy lupakan. RAM sy mmg lemah sket lately.

Dahla sgt selebet, my khakis tu pun masa tu la koyak kat dua2 lutut plak... Khakis tu mmgla sengaja dikoyakkan konon2 abis cool la tu... but i don think my attire gave a gud impression to em'...

Therefore, punahla harapan Ms Tan n co nak tgk ada kenduri kawen kat umah 12A.

No comments: