Thursday, May 22, 2008

Mlm isnin yg x takut langsung

One of my fav activities bila mlm is tgk umah org. Kejap2 intai ikut tingkap, kejap2 intai lagi..

Mlm isnin yg lalu ati sy dug dag dug dag je sbb keta jiran sy xder. Lepas Magrib nasib baik jiran depan umah balik. Mie namanya, dia adik Zana.

and i saw my neighbour kanan, Azmi (baru je ptg tu tanya nama) tgh cuci motor. Lega sikit ati sy, even sy x harap sgt si Azmi tu akan tidur kat umah. Kenkadang tau2 je umah dia gelap, tu yg sy gayat..

Sy penakut sebenarnya.. tu yg asyik tgk umah org tu... harap2 umah depa terang la..
Jadi sy duduk tepi pintu smbil berfikir sapala yg sy nak talipon ni...

then jeng.. jeng... Zero called..

*sukasukasukasuka*

Zero,
akak idakla bercadang mempublickan perbualan kita, but u reminded me of our gud fren Faizol one in a million.. hehehhe... Like him, ko ni pun kejap ada kejap x ada.. tau2 dah kat London... ni yg jeles nih

Best betul coz after our conversation, i dont care my neighbours ada ke x, and i just fall asleep with d smile smeared on my face.

Tau2 besok pagi Dr fadzilah dah ada kat depan mata. rupanya tv pun x tutup.

2 comments:

Anonymous said...

whenever u feel lonely n need someone for a chat, i'll b there for ya. text me, entertainment will b yours..InsyaAllah..

Kengkawan said...

cessss
janji ko ni sebijik mcm janji PKR.. hehheeheheh

Idup zero!!!

anyway thanx..
it means a lot bro