Monday, July 07, 2008

when u wake up..

cam biasa before masuk tidur saya akan tengok umah jiran2 dulu.. penting tu utk org yg penakut cam saya.. jiran depan umah mmg xder, tapi umah kiri ada orang... ok la tu..

and i woke up extremely late this morning.. after cuci kain i dashed to bank.. heheh tapi bank tak bukak lagi.. so g kedai hardware..

palang tempat gantung baju lemari tu dah lama runtuh, dah cakap ngan acho tp dia mcm buat x tau je so terpaksa la g sendiri tanya kat toke kedai tu.... benci betul la.. nasib baik toke kedai tu tau apa yg saya nak.

then i went to bank biru.. ni smer hal2 kerja la.. sebab tu early this year when i got this post i wrote its a kiamat kecil for me.. everyweek kena g bank.. lepas bank biru g bank hijau tapi dah tukar kaler merah.. Agro bank namanya.

on d way nak balik, saja je singgah kat cc.. ntahapa2kan.. padahal tadi plan nak taruk baja kat pokok bendi yg hidup segan mati x mau tu... and tanam pokok nanas yang Yatie kasi on Saturday..

Btw... dalam majalah yg saya baca masa muda2 dulu soklan wajib kat artis was "what or who d first thing/person u remember when u wake up in d morning"..

For me, dalam keadaan biasa jawapannya Allah la sebab kena semayang subuh... but today...

i remembered my sister, along and also my late dad... and only today i wish both of them r here..

pathetic kan..

No comments: