Sunday, August 17, 2008

lawak gaban dari ntah saper

tadi dah sia2 upload gambo n taip updates then tetiba laptop uda ni hang plak...

xbest betul.. pas tu kena reboot.. pas tu g surfing sana sini, pas tu dah kol 2.30pagi lak tu.

penah nangis x?

tadi pagi deejay kat PerakFM suh org ramai talipon pasal Chong wei masuk final. ada satu caller tu talipon pas tu dia menangis sbb katanya dia sebak...

ate ape ke he nye kome ni yong oii? ape ke jadahnya sampe teroyak kat derio? benor ke kome ni gemor bedmenten? ntah2 megang reket pun x peronah... heheh kot bebeno gemor ngan bedmenten, jgn lupa nengok games nyer besok... ate kot dapat emeh, merasa ke kita cuti gamoknya?

aje ngan x semenggah, ade ke cuti yg diingat dek deme... raban teben betui.

to chong wei, either its gold r silver u oredi make d nation proud. tapi kalau gold cantik sikit kaler dia..(ni niru kata2 razif sidek masadia g olimpik looooooong time ago -thn dah lupa)

to all muslim, slamat menyambut nisfu syaaban, semoga yg baik akan berterusan (mcm beriman padahal dgr announcement kat radio jugak.)

3 comments:

zino said...

selamat bercuti.. selamat menyambut puasa.. dan selamat berpuasa.. tak lama lagi tu..

Kengkawan said...

ha'a same goes 2 u

Kengkawan said...
This comment has been removed by the author.