Monday, September 29, 2008

Jerk saga

i just so annoyed with Jerk.

benci betul orang nak jadi hero ni... kasi kata2 manis, advice yg kenkonon diala paling considerate, paling wise, paling paling la... tapi in d end bila ada prob, sapa yg tanggung? masing2 lari bawah meja..

i so very hate u Jerk.

"Dont call me again k" I never said that to anyone but him..

because i just so tired ngan org yg nak jadi hero ni.. nak nampak dia je best.

macam ngumpat je ni... hmmm tapi saya mmg marah sbb dalam cita2 nak jadi hero tu dia dah membuatkan norizan adnan jadi villain.. masalahnya now d prob arise lagi dia mau lepas tangan..

"tu bukan tulisan encik ke? macam mana encik ble cakap x tau plak?" i asked him ngan sora setajam pisau cukur gilette super nacet (ada lagi ke jual skang?") di hadapan auditors..


orang kata revenge is sweet..

saya pun rasa gitu gak.. so sy x marah dah jerk sb dah dapat kenakan dia kaw2... tu je la..hikhikhik

walaupun pas tu sy kena g ipoh jumpa auditor, pergi lepas abis kelas, dah la sessi petang, sampai umah malam.. saya x marah pun..

btw d auditor sangat sangat baik... i couldnt thank her enuff

No comments: