Friday, March 06, 2009

and the oscar goes to...

suka berlakon?

here is d right script.. uttered by u know...

"alaaa.. dah rezeki... orang nak bagi ambik je la.. hehehe" (dgn muka x bersalah)

d same ppl, bila kasi kerja whining all d way, blaming bla bla, mengelat jgn cakap...
pening makcik...

once selected as d recipient of any accolades yeah... thats d script... lagi manis bila ditambah.. "rezeki anak2, alhamdulillah"..

masa dpt rezeki konon2 ingat Allah. masa curi tulang, lying 'on paper" tak ingat plak Allah tu maha melihat...

these ppl shud be on d silver screen.

sangat insaf.

cerita pasal insaf, i was worry sick when man called one of our kids was admitted to hospital. eksiden on the way home after class katanya. seriously, i was expecting d worst..

was having a meeting with a fren i couldnt cancelled. later (3 days later).. i saw her.. jalan dengkot@ and i learnt fr her close fren she met an accident while merempit. so.. once i saw her.. i couldnt find any other sweet words than these..

"tu la, bukan parents je yg marah.. tuhan pun marah tau"..

she was like... "ala ce* ni, mana ada..."

berana dia menafikan...

tp tu cerita 2 bln lepas... slps tu banyak gak kejadian buruk berlaku kat diri sy (termasuk jeles org beli beskal)... jadi maksudnya dosa sy pun byk gak la..

sekian.

2 comments:

zino said...

cuti tiga hari kemana?

Kengkawan said...

g klang ptg ni..

1. mak nak sgt tidur kat umah menantu fevret dia.. hehehe

2. nak antar baby g manila (tp takat hantar kat airport je)

3. nak suh abg ipar godekkan laptop apsal xleh guna internet plak..

pakngah pulak?