Sunday, March 27, 2011

Absinthe makes the fart grow stronger

taken here

Cerita 1.
I miss spending times with my anak2 sedara during the school hols.
I miss giving the girls cooking lesson n the boys - gardening together.
I miss talking non-stop to my sisters.
I came from a huge family. School hols is the only time we could meet up TOGETHER.
Anyway, June (the next school hols) is too far away.
Jadi semalam, clad in track bottom n all, I drove to Klang. Spend some times with Anjang's n Nick's family.
Baby couldn't make it, she had to work on Sunday nite. So does Angah, Along n Yus.
(Lamanya nak tunggu June)



h
taken here

Cerita 2.
Uhuh...
"r we still frens?" that sounds ridiculous.
But somehow I guess we drifted apart. Me n old fren.
So I called him up n arrange for a meet up.
"What u r going to do abt it" I asked.
Mati hidup semula pun dia x akan cakap. He juz shrugged as to say, "ishh mulut tempayan ni".
Bet, dia menyesal sbb tercakap about it over the phone.
Honestly, I feel so sorry for him.
*sigh*




Cerita 3
Well..
Ok..
Saya pun x peduli sapa yg betul sapa yang salah. Since both of us mmg cari makan ngan bercakap (he earns dua hengget more than me tho) so saya diam saja bila dia cakap macam2. When was that? 3 weeks ago?
Sumpah saya tak melawan. Tapi saya tersinggung sangat-sangat dan sangat-sangat berkecil hati.
Kerjaya sangat mempengaruhi percakapan kita. Saya tak boleh la nak jadi macam Ifa Raziah (yg ni saya baca dalam paper) yg cakap dia ada dua watak dalam twitter. Satu the real Ifa Raziah, d other one ialah Ifa Raziah yang mulut laser.
Norizan Adnan ada seorang je. Dari siang sampai malam tu la dia. Konsisten.Tak mungkin siang jadi belut malam jadi ular.
"take it r leave it" dia cakap 2 minggu selepas itu.
saya ketawa. Kalau saya x sibuk menyembang waktu tu, mati hidup semula pun saya x pick up henfon.
"I took it u were busy before, so that's y u didn't take my call ya?" he asked.
"haha" saya ketawa saja.
Dia tau x, sebenarnya kat Makcik jual roti canai pun saya cakap i love you?


No comments: