Friday, June 03, 2011

Korang tengok tak Nora Elena@tv3

Zaman remaja dulu, sangat tak cool tengok cerita Melayu. Konon-kononnya lah.
Eleh... korang pun sama kan?
Jangan tak mengaku ye.

Bila dah tua-tua, kecuali rancangan realiti, kenkadang je tengok drama Melayu. Bukan tak suka tapi sebab banyak kerja lain nak buat.
Nak cuci kain, mop lantai, masak, tidur, melukis bla bla..

Saya paling tak suka drama rantaian. Sangat buang masa. Konon-kononnyala.
Tapi siri Manjalara dulu saya tengok beria jugak. Itu pun yang last saya follow kot.

Dua minggu lepas, saya balik kerja awal sangat. Pukul 3.00 ptg dah elok je sampai rumah. Tak tau nak buat apa jadi saya tumpang sekaki menonton drama petang-petang tu.

I was hooked.

Saya pun susah nak cakap sekarang siapa yang lebih hensem.
Anuar Zain atau Lelaki Ini (sila lihat gambar)



" Ada ye orang hensem giler macam Aaron ni?". Ni bukan skrip saya sorang.
Almost every woman I know fall hard for Seth Tan in Nora Elena.


Almost.
And I heard the Noks' favourite line at the moment is, "mak nak berlakikan Aaron Aziz uoolls"

Tapi Encik Anuar Zain if u read this, worry not.
Saya masih simpan sikit cinta dan kasih sayang yang tak bertepi untuk Anuar Zain.
Jom pergi London (that is after I read he will be the recipient for an accolades from Oxford)

No comments: