Monday, August 22, 2011

Perfect gift?

"Lu kan tau wa suka corelle?" snapped Baby.
Saya kerut kening. I couldn't afford Corelle.
Gila! Kalau di diskaun 50% pun belum tentu mampu.

"Besides, wa dah de pinggan Claytan yang ari tu", rasanya Baby perasan saya kerut kening over sangat kot. "Shikin pun ada kasi wa, satu set pinggan Corelle" dia cakap lagi.

Btw, pinggan Claytan yang dia ada tu ialah free gift beli apa ntah dapat pinggan tu. Shikin pula order banyak dari kawannya yang duduk di obersea jadi dia kasi Baby satu sebab alasannya dia dah ada banyak.

"Tapi wa suka d pinkish flower tu.. wa rasa dia comel macam lu. Lu kan suka pinkish n d colour suit you?" tetiba saya macam ikhlas.

"Heh? wa sesuai ngan pink ke?" Baby tanya semula.

We googled n get this pic.
Tapi x beli pun lagi..

Oh saya rasa bunga ni sangat kiut.
Tapi bila saya tanam tak mahu hidup pulak.
Jadi beli pinggan sajalah. Hari-hari boleh tengok.

No comments: