Tuesday, September 27, 2011

K Pop tu apa?


Masa kat sekolah dulu saya and the gang, gila habis kat NKOTB. Siap boleh nyanyila, dance move pun tiru jugak, tapi x berapa menjadi.
Sebenarnya nyanyi pun x berapa nak kena pitchingnya, tapi belasah je, janji ada bunyi sikit-sikit cukupla.


Masa kat uni, dah zaman hindustan plak dah. Siap hafal jugak lagunya. Ada lak tu tulis dalam roman. Belasah je.

Pas tu dah masuk IndoSongsFever. Start ngan Sheila on 7 la kot. Yang ni senang sket nak nyanyi. Biarla tersumbang pun...

Tetiba sekarang KPop tengah meletup-letup.
Drama korea pun meletup sekali.
Sebenarnya kan, saya x paham apa yang best, sebab errr saya rasa band boy dia macam tak berapa nak manly sangat.
Itu ajela..
Tak paham saya napa orang sanggup berhabis duit g konsert yang mahal tu hahhah


sekian. jangan marah ye

No comments: