Sunday, October 02, 2011

Dah baca paper?

Lain padang lain belalang ke.
Banyak udang, banyak garam kan?

Walaupun ada akhbar dalam talian, saya tetap nak baca suratkhabar tradisional.
Feel lain macam sket.

Tadi lepas Uda, saya plan nak keluar beli paper.
Hah! tak jumpa kunci plak dah.
Dari Zohor sampai Maghrib saya cari.

Kejap tadi baru jumpa.
Maluke kalau dah malam baru nak beli paper?
Entah.. saya nak survey dulu, harap-harap Aci tu x ikat lagi paper hari ni.

psstt: gambar dari google

4 comments:

Acik Erna said...

sama lah ngan acik..puas hati bila dapat pegang dan baca suratkhabar tu kan..

Kengkawan said...

ii acik
lama menghilang..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Kita tak baca paper sgt.. sbb kengkawan kat FB & blog dah mengalah wartawan dah. :D

Kengkawan said...

Miss M
best la statement tu hehhehe