Wednesday, November 02, 2011

kerja Gila

Since last Saturday I woke up at 4.50 a.m.
Actually the alarm was set off at 4.50 a.m, I left my (not so) cozy bed 10 minutes later.
Do the usual (haiya.. no need to elaborate) then started "doing" this "kerja gila".

Then, I have to rush for work.
Normally I left home at 6.45 a.m.

Anyway, I couldn't do so lately, until finished the intended task. It is a work related task.
Today I am slightly late.

Speaking of late.
One day, I was late because I met an accident.
Someone asked me, "may I know why you are late" of course dia cakap Melayu.

"Oh.. I m sorry" said I.
"Ni bukan masalah sorry, ni masalahnya bla bla bla..." there, free saja saya kena ceramah pagi tu. Long-winded, irrelevant, too harsh, no supporting details, a mere baseless statement without hard evidence, make short- A CRAP.
"Kenapa yang tak boleh datang awal, boleh saya tau apa sebabnya?" dia tanya lepas kasi ceramah.
Saya tengok muka dia. I smirk. "Tiada alasan yang logik, my fault" saya cakap dan pergi.
Saya tak suka buang masa dengan orang yang rasa dia sama level dengan Tuhan --> rasa dirinya Yang Maha Berkuasa.

I laughed my heart out when a few of my close friends complained about this Yang-Maha-Berkuasa-attitude of this particular person. I found it super funny. At least dia sangat konsisten, bukanlah saya sorang je yang kena.

Pernah tak korang "ceramah" orang tanpa usul periksa?
Korang dengar je dan tak jawab-jawab apa-apa kan?
Saya pun, mak saya pesan, orang yang banyak cakap ialah orang yang bengap.
heheheh









No comments: