Saturday, December 10, 2011

Betul ke ni?


Nadia tanya, ermmmm...
"Eh pernah ke Mak Andak bohong awak?" Ada ke saya tanya macam tu..


"Well.. what makes u think I could not win?" saya tanya semula beberapa minit kemudian.
"Ya rasa Mak Andak buat tak kemas" komen Nadia.
Well... rasanya ye jugak.
Lagipun itulah kali pertama saya taruk aising atas kapkek pun.
Plan asal saya nak buat blueberry cupcake with cream cheese frosting yang saya jumpa resepi kat sini tapi instead of blueberry filling, ada orang tu send strawberry filling pulak. Ada ke?
Since I still have an unopened dried strawberries (rasanya Feza yang kasi) so saya belasah je apa yang ada.

And I won!
Of course when I entered the competition, saya memang nak dapat no 1.
Nasib baikla, orang yang terer tak masuk, kot tak sah-sah saya tak menang...


2 comments:

wak gelas said...

wak pon dah lama X menang contest jugakkkk... eeeE wak dh dateng niii nak komen komennnnnnn....

Kengkawan said...

hahahha sama la wak...