Saturday, December 10, 2011

Saya suka gambar ni


Me: Whattttttt????? Kan dah pesan banyak kali suruh prepare?
Girl 1: Alahhhh mana nak tau...
Girl 2: Lagipun kitaorang busyla...
Girl 3: Cikgu BM tu kasi banyak sangat kerja, nak hafal Sejarah lagi... hishhh busy sangat...
Me: Hah! korang pilih kasih, subjek I korang cincaikan je... sudahlah... dulu kata I love U.. huh?
Girl 4: Hahahaha janganla marah Ce*, nanti kitaorang prepare.
Me : Wehhh Ari ni Khamis dah, exam hari Selasa depan, I merajuk nih..
Girl 1: Alaaa janganla macam tu.. boleh tak kita ambik gambar dulu?

Dalam gambar muka macam tak merajuk.
Dalam gambar tak nampak satu pun muka boys.
Budak berlima ni saja (seorang tukang ambik gambar) yang setia menunggu hingga tamat kelas tambahan. Yang lain semua dah curi-curi balik.
Ada banyak hari yang saya rasa kecewa sangat dan kalau saya kaya, saya tak nak dah kerja, but these 5 girls selalu buat saya rasa sangat..
terharu kot.

Ada lagi ke batch macam ni yang akan saya jumpa tahun depan?

1 comment:

aminAX said...

your last words make me feel mcm nak blk zaman2 skola dlu....