Friday, January 27, 2012

Yesterday once more


Boleh tak saya keluar awal sikit? saya sangat kurang sihat", sebenarnya kepala saya macam nak pecah. Spinning macam

gasing.

The kids terkebil-kebil...

"Please... kepala saya macam panas dan pusing2, boleh ye saya keluar awal sikit?" saya rasa macam nak nangis. Nak muntah pun ada.

"Masa ce* dah habisla" one of them answered, few of them terkebil-kebil.

I glanced my jam teka-teki. Ha'a dah 3.15p.m. Means, since morning I spend most of my free time correcting exercise books. Penatnya mata saya, penatnya otak saya, top of all loyanya tekak saya.

After Maghrib I correcting bundle of books which I took home. Stopped just before Isya' and after that saya gila x larat lagi. I did something to lift up my spirits.


tengok surat2 lama yang survived
suka ati guna sampul surai kaler apa pun, kiut eh..
guna pen kaler apa pun... sangat kit..
tahun 1997, saya still simpan. surat paling lama tahun 1994 (dari ko la En) still simpan sebab dai cakap dia suka lagu KRU hahahhahahahahhahahaah

Kad raya dari Izzati, when she was 1.
Comel kan.. masa tu awak kurus lagi Long.....

ermmmmmmmmmm
makin pening kepala saya...
i miss em badly..

No comments: