Friday, February 10, 2012

East Coast here we come!





Last time saya g east coast naik bas. Tahun 2006. Sehari lepas tu
baru saya sedar wallet xder dalam beg. Atau dalam bahasa lain, tertinggal beg duit. Masa tu nak bayar bil hotel.

Tertinggal dalam kereta rupanya... iskkk.. Baby gave it to Jie, n he came all

way from Subang nak kasi wallet kat saya yang berada di Kuantan masa tu.

I know. Kawan yang baik susah dicari. Jie memang baik, termasuklah kawan yang sponsor saya masa tak ada wallet tu, Len nama dia. (Ko memang best Len... serious!)

Last weekend, buat kali pertamanya AGM Pemabu diadakan di Panti Timur. Ac
tually last year kitaorang plan nak buat kat Pantai Timur gak, dah booking dah Impiana Cherating, tapi diorang kenselkan (x dapat refund katanya) sebab Presiden kena keje on w
eekend..

Therefore, this time around, saya betul-betul tak mau naik bas .. errr dan
tengok jadual kerja supaya tak kensel lagi.


Ni kakak saya, Nik dan anaknya yang sama saiz tapi baru Form 1, Nadia. Nik sangat tak harap kalau saya jalan jauh-jauh sensorang. Jadi saya bawa dua orang anaknya. Bukan Nadia. Meeting point dengan Burger King Sg Buluh. Baru lepas breakfast.




Ni la peserta Rombongan Cik Kiah. Zudin n his babysister, Aisyah. They were so excited. Makan pun tak berapa lalu...

We reached Kuantan quite early. Waktu Zohor la gitu. Pusing punya pusing punya pusing, tak jumpa pun signboard menghala ke Pekan. Both of them melompat2 dah starving. Suddenly we saw few heli on d field. We were not the only 'jakun' here... Orang lain

pun sama.. hehehe
Guessed they were transporting some dignitaries kot. We waited until all d heli gone, Zudin was over d moon.

Later we had lunch at Ayub Ikan Patin which located behind Maybank building. The sambal tempoyak was outta dis world. Anyway, we were famished, so no one remember to snap pics.

No comments: