Wednesday, February 15, 2012

Nama kita Izan kak...

Pagi ni, seseorang yang cakap tak tahan dengan KC tu datang jumpa saya.

"Akak rasa akak x nak melawan la.." dia mulakan perbualan. Saya ketawa-ketawa.
She gave her reasons which I found so interesting. It lead to another amazing chat yang takder kena mengena dengan KC pun. She's an amazing woman, could learn lots from her.

I don't think she knows my name.
"Kak, nama kita Izan kak, harap-harap kita jumpa lagi" I yelled to her, sebab dia terburu-buru nak masuk kerja.

"ok..ok.. nama akak ________, jumpa lagi ye" dia lambai..
Sekarang saya dah lupa pun nama dia.
Dan KC juga, sudah saya lupakan.

Hey this quote sum it up how i felt 2day..
for more klik here

No comments: