Tuesday, February 14, 2012

Whitney Elizabeth Houston - I Will Always Love You Too


Ramai je penyanyi wanita yang bersuara sedap.
Mariah Carey pun best juga, Avril Lavigne pun ok. Beyonce dan Adele pun hebat giler..

Cumanya, lepas tengok filem The Bodyguard, saya fikir alangkah hebatnya kalau saya jadi Whitney Houston. Dahla kurus (penting tuu..) dan cantik, talented pulak tu. .

The Bodyguard Poster
Bila dia nyanyi lagu I will always love you tu.. Uishhh..
Tu belum cerita lagu I have nothing lagi. Kalau sayalah jadi macam dia, mesti saya hidup bahagia sampai ke akhir hayat.

Rupanya tidak eh..

Rest in peace.

No comments: