Wednesday, March 28, 2012

Drought?

Ntah..
I shudnt say that.
Somehow it just that, when I checked the result on noticeboard
I couldnt help myself from checking our rival gold collection.
After years of being champion (yang buat kerja org lain, norizan adnan tumpang gembira je)
rasa macam, sangat x best kalau x menang lagi.
Smer orang akan rasa macam tu rasanya la kan..

Oh.. I m talking about a certain tournament.
Which x berani tulis, karang my friends yang sangat2 low profile akan marah plak..
Oh yes, our relationships with the rival team is very very very cordial.
Eventhough 2 months ago I have to return the champ cup for another certain tournament
yang saya dah tulis kat sini
Stakat hugs n kisses boleh lagi rasanya... hahaha .. ok.. which is true.
But then deep down, saya rasa kalau kalah pun jangan lah kalah ngan rival tu...



There's so much things I want to write.., especially abt d kids n friends but it's 1.00p.m..
Have to rush 2 d stadium..

Eh..
Ystrday someone whom I mentioned here tunjuk muka terkejut dan cakap dia surprised sebab dah dapat emas on d 1st day.
"Oh u came?" saya tanya dan menyesal lepas tu... Especially bila dia agak annoying n became defensive. Hahhaha
Mungkin lepas ni saya harus brush up skills berlakon lebih lagi.

Honestly saya terkejut sbb dia tunjuk muka genuinely terkejut.
Mungkin dia kena buat homework, dan saya juga harus kasi dia hand-outs n enrichment readings tapi dia x pernah tanya, dan dan jump to d conclusions (me being mean here)
Macam mana tu?

Penuh teka teki rasanya
Sekian.


No comments: