Wednesday, March 21, 2012

Hari ni keluar result spm


Saya mengofferkan diri untuk membantu.
Partly sebab saya tak banyak kelas hari ni, another part sebab my gud fren, Fida is the PIC and mainly, heyyyyy I missed d kids SO much.

Zaman saya sekolah, diorang (saya tak masuk ye - saya ok bang!) sengaja berhutang supaya keputusan akan ditutup.
Masa tu semua keputusan ditampal di papan kenyataan, kalau ada hutang apa-apa akan ditulis pada nama contohnya begini :hutang sudu asrama RM2 / buku teks BM, Geog, BI belum hantar/ mangkuk asrama RM5.

Begitulah.. masa nak ambil keputusan, diorang bawala sudu tu. Macam tak bersalah je.
Sangat sengaja.

Therefore when I saw the list of kids who did not pay their fees n returned loan book, I was thinking mereka pun macam kawan-kawan saya yang nakal dulu tu.
Boy, I was wrong. Siap one of them hentak kaki menafikan.

Hari yang patutnya gembira sebab bertemu semula dah jadi x berapa best.
Walaupun kesudahannya baik dan semua pihak gembira, tapi saya sangat sedih..

Saya takder gambar dengan mereka.

Cuma gambar ngan Don saja.
Nampak x muka dia muka x puas hati.
It was 1.00p.m.. kawan2 dia dah balik, tapi dia x settle lagi.


Sekian.

p/s result agak menyedihkan saya. Tapi Fid cakap peratus subjek kitaorang naik.



No comments: