Tuesday, March 20, 2012

Kokuman, Niel & Ecah n twins

Kali terakhir saya pergi ke rumah Angah, masa adik saya Yus kahwin.
Sekarang umur Danish, anak Yus dah nak masuk 2 tahun dah..
Lama tu..

Angah pindah ke Kedah sejak Adiba darjah 1, sekrang Adiba dah Tingkatan 3.
Lama tu...

Dulu setiap kali cuti semester (masa study) kami pasti akan membawa anak-anak saudara buat macam2 aktiviti bersama. Bila bekerja tradisi itu tetap diteruskan.

Tapi Kedah jaauhhhhhhhhhhhhhhh sangat.
Mereka tak cuti hari Ahad, jadi sangat susah nak spend masa dengan Luqman, Saffa, Saffi dan Daniel. Tuition la, testla, examla, kelas taekwando la, kadang-kadang Abang Ngah pula kena kerja. Kalau mereka pulang ke no 18 pun, either sekejap sangat, atau masa tu saya pun x ada kat rumah:)

Therefore bila sesekali dapat spend time 2gether..
rasa macam... over d moon

alamakkkk...
gambar kat lappie yang dah rosak skrinnya itu..

sekian


No comments: