Thursday, March 01, 2012

Rosilawati yang baik

Pagi ni teringat nak g pasar dan beli nasi lemak, sebab semalam Yatie Saad makan macam sedap je. I even grabbed a boil egg from kitchen, nasi lemak sambal what ever pun, would be nicer with boiled egg.
But then, it was so dark outside (dah lambat pun ye) so terpaksala kenselkan niat.
Pasar tu sangat sebok, susah nak parking.

Dengan poyonya declined a friend request to help her doing something tedious, partly because I haven't complete my task, and mainly saya memang xder mood nak buat apapun after knowing my name is NOT in the list. Pathetic. Padahal xder kena mengena pun.

Dengan tidak diduga Tie kasi sebungkus nasi lemak yang masih panas. Dia cakap dia saja je kasi. Hello? I don't remember telling anyone saya nak sangat makan nasi lemak pagi ni. Hmm.. Sangat terharu la kan..
I was speechless, jadi saya makan je senyap2 sebelum mula kerja.




No comments: