Saturday, March 24, 2012

Terkini di carta hati




Perghh ayat...
Honestly, I dunno how much I missed this batch until bila smer dah balik dan tinggal
Mas, Don, Shira n Ikah je..

Ralat betul rasanya sbb xder gambar dgn depa semua..
"Teacher... meja teacher ni..." x tau sapa yg cakap mcm tu...

Dulu2 bila kerja agak banyak,
budak2 ni selalu tolong kemaskan.
Sebenarnya meja tu bersepah sbb budak2 ni datang ambil buku mereka dan tak kemaskan semula.
Atau tak datang, lepas tu cari worksheets lebih, lepas tu bukan nak kemaskan semula..

Perghh alasan.
tapi diorang memang best.
walaupun.... ok yang tu rahsia..

No comments: