Friday, April 06, 2012

Bestnya jadi artis...

How d I begin?
Ok..

Giler x best.
Met up an old friend yesterday.

"Bln 12 ari tu ada g ____ tak?" dia tanya.
That's d place I do my grocery, mmg tiap2 bulan g, so jawapannya memang ada la..
"Ada terjumpa dengan Ms X tak?" dia tanya.
Not that I remember.

Why? I asked back.
Because Ms X cakap, she saw me with Mr Bla-bla, n we looked like loving couple.
Ok? Didn't I know that Mr bla-bla is married? (Ms X tanya)

No I did not.
Because I don't know who the hell Mr Bla-bla is.
I never went out with any man in Tanjong Malim, Slim River dan sewaktu dengannya, except my brothers.
Ok.. ada exception, dengan Fauzi Ishak, tp tu kwn lama. x kira kot

To add salt to injury, she said, Mr Bla-bla is a teacher.
A teacher?
Seriously, dating a TEACHER?
I feel so insulted.
Extremely insulted.

Kot ye pun nak bergossip, kasi la best sket..
Dating filthy rich man ke, kayo giler ke, jutawan ke, Anuar Zain ke (ok x banyak option).
Tak la saya stress sangat.
Diorang tau x sebenarnya saya ni mata duitan?

Sekian.



2 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hahaha.. ok la tu, kira standard2 Rozita Che Wan... selalu kena gossip. ;D

Kengkawan said...

hahahahhahahahahha
Che Ta tu cantik..logikla digossip.. ni muka pecah pintu. x masuk akal betul diorang ni hahahahha