Sunday, April 01, 2012

Gotcha!

Ye lah kan...
Leading a perfectly normal life mmg macam ni la kan...
Ada hari kita okey..
Ada hari x berenti nak bercakap...
Ada hari sentap plak...


Perghh ayat coverline.

It just that...
Pada satu hari I accidently splurt out something when this particular someone said..
"aku dah tau".

I gave those quizzing-mak-aihh-nak-pengsan-dah-ni look, n tried hard covering it with peals of giggles..
I know its coming, because i never told anyone about it.. yet.

Dia baca kat blog. Dia kata.
Hahahahahahahhaha... kalau ada button boleh tekan2, nak masuk nyorok dalam tanah... sure saya push d button in a nanosecond.

Well.. I just calling him for being sentiFive previously.
hahhahahahahah..
"Masa nak update blog aku, aku baca la blog hang" dia cakap..
"Apa nama blog?" saya tanya sambil ketawa takut2.. hahahhahaha
"rahsia" dia kata dan ketawa..

Gosh..
And today I found it..
hahahhahahha... saya x berani nak link.
Sangat islamik.
reading d posting on March 21, AlQuran mengesan pembohongan..
makes me.. heehehhehehehe... rasa macam.. hehehhehehe

ok my Fren..
i m so sorry for calling u sentiFive..
seriously sorry.

to think that kadang2 saya ngumpat org depan dia..
ok... selalu jugak sebenarnya..
hahahhahahahahahah.. what was i thinking?
ok...
(maybe i shud looking for 'hide' button now.. Pronto!)




Sekian



No comments: