Wednesday, April 04, 2012

Mars n Venus

Rasanya bila sampai satu peringkat umur, we stopped being judgemental.
At least, saya rasa, saya dah x sangatla... (cehh poyoo).

Dis evening (ke semalam? x ingat la)
I was at my fav sundry shop, mencari buku resepi.
Ada beberapa pakcik tgh berdiri kat bahagian paper..
Saya x ada keperluan nak menoleh ke arah mereka, tapi telinga saya ni, macam ditadah-tadah dengar mereka berbual..

Pakcik 1: Bercerai jugak sudahnya Saffee (Sali) ni.
Pakcik 2: Dah kaya bercerai la..
Pakcik 3: Dia dapat kontrak juta2 kan? ye lah.. dah kaya.

Saya tunggu (berharap jugak tu ) kot kot diorang sambung.
Kasila pendapat ke, data ke, apa2 la kasi juicy sket...
Pergh... sampai kat situ je diorang sembang. Potong!!!.

___________________________

Dis afternoon ada 2 orang kawan perempuan tgk paper..

Kawan 1: Awak x jeles ke ngan Azza (Elit ni)ni? Cuba awak tgk suaminya..
Kawan 2: Huishhhhhhhhh hensem giler. Dia ni memang berbakat eh, dapat yang hensem2 je..
Kawan 1: Kenapa awak cakap macam tu?
Kawan 2: Dulu ex-husband dia pun sangat hensem gak.. kan?
Kawan 1: Ohh Ehsan kan tu, itu kan namanya?
Kawan 2: Ha'a.. ada je orang lain yang cantik, tapi x dapat pun suami yang hensem...
Kawan 1: Cuba awak bagi contoh.
Kawan 2: Kita ni la...

Xder komen.
Sekian.


No comments: