Thursday, April 26, 2012

Pompuan memang suka cakap lebih2...

Ni one of my gang yang cakap.
Pretext nya dia mengata orang lain.
Dia lupa kot saya pun perempuan jugak.
Somehow, saya fikir tu teguran untuk saya, supaya x cakap lebih2 jugak.
because prior to that I prepared a speech for him to read out during assembly.
Siap ada data lagi, n he did not read it..
Ok.. point taken.. huhu.

So here's few pics.. 
During the recent tournament.

opening... It was drizzling. 

during break. datang ramai2, tapi bila part jaga budak, sorang ni je la yang tinggal pun. hehe

closing. i like!


adik n abang



No comments: