Saturday, April 14, 2012

Saturday

Jie sangat excited sbb dia golfing dgn the daughter of certain VVVVIP.
Resulted, he was too bz to entertain my question on jalan nak g dis certain place:(
Seriously... kalau saya main carrom ngan cucu cicit sepupu sepapat VVVVIP pun gamaknya saya gitu jugak kot (harap2 x la...)
X sempat saya nak kecik hati pun..

So this morning I drove to KL (senang je) n later calling everyone who might know d route to d place that Yatie wants to go.
Yep, Yatie has something urgent to do there, n she asked me to drive.

Better not reveal it.
We reached safely, stayed for tazkirah (ok I fell asleep few times) and it ended at 1.30p.m.

Then we went to Jalan TAR.
I so want to have the famous Rojak Singapore from d night market.

Yatie had a better plan.
While waiting for the night market to be in full swing,
habis smer kedai kain dia jenguk n ended up, membeli 2 pasang baju untuk makciknya, 5 pasang baju untuk diri sendiri dan 3 helai baju tidur.
Tu pun dia ada hati nak pergi lagi hari Khamis depan, sebab cuti. (tergamak eh?)

Saya x beli apa waima selipar Jepun sekalipun.
Selalunya kakak2 saya yang belikan bila nak raya. Kalau saya pilih sendiri, nanti balik rumah saya mesti x suka.

It was raining heavily, neway, it did not dampen our spirit.
Yatiela yang bersemangat waja tu, saya tak sangat..
I do have a good time though..


Nanti2la upload pic..

No comments: