Friday, April 13, 2012

Tuition?

I gave in, because I don't remember ntah dah kali ke berapa kakak ni tanya boleh x kasi tuisyen pada anak dia.
Dah 2,3 tahun dia tanya soklan yang sama. Tabah betul.

So last week, she stopped at 12A and asked me again.
Tak sampai hati nak kata x nak.
Sebab saya teringatkan kakak-kakak saya jugak.
Ehem... macam tu kot...
Dan ecah, my niece yang baru darjah tiga tu pun, nangis2 mintak ngan mak dia nak g tuisyen.
Biar betul budak2 ni..

Walaupun dalam hati memang x nak.
So, last night the 2 boys came. Comel je diorang.
By 9.15, their fathers waited at the junction in front of No 12.
At 9.30p.m. I switched off d light n went to sleep.


Serious stress.. haha


No comments: