Thursday, April 12, 2012

Yesterday was the 14th YDP Agong Installation at majestic Istana Negara, the first to be installed in the new palace in Jalan Duta.

Saya x pernah g istana:(
(tiba-tiba..)

Arif and I booked a train to Midvallley.
Initially we wanted to watch Titanic, sekali tengok queue panjang giler..
Dan-dan terus g makan.
Our choice is Nando's, because I kind of love its peri peri sauce.
And talking non stop...
then wandering ...
then go home..
giler xder kerjaya..

For those yang ada cecita nak g Midvalley naik komuter dari Tg Malim ke MidValley, go ahead, it is value for money trip, only RM7.10 one way.
Tapi kot korang jenis yang x sabar n x tahan panas, better not.
Sgt x reliable, n berjanggut tunggu train n sampai kat Rawang kena tukar train n tunggu lagi.

Sampai kat 12A, saya flat giler.

No comments: