Thursday, May 31, 2012

Cameron Highlands?

After ages. The winding road never fail to make me dizzy. My mom too. When I left her at no18, she was flat, said she had headache. Adik terus tidur.. Gila penat. If not for night class@12A, x kerja saya nak keluar rumah.. Weizzz..

In other word I m saying, the three of us went to Cameron Highlands today.
We bought the usual, vegetables, fruits and roses.
Souvenirs for the kids, nieces and nephews.
Tetiba Nik cakap dia nak pokok bunga ros. Saya beli.
 Nadia nak kaktus n bunga matahari.
Lambat... saya cuma beli kaktus je..

Tu pun pening.
Ok..
On my way to 12A, I switched to Ikim.FM (selalu dengar channel lain)
Oookk..
Here's something that make me plunge in deep thinking (ayatttt)

Dia cakap,
Memilih Jodoh itu dengan 2 perkara.
Yang pertama, jadilah orang yang baik, supaya dapat jodoh yang baik.
Yang kedua, ikutlah nasihat orang yang baik, supaya dapat jodoh yang baik.

Jadi saya terus talipon seseorang dan sampaikan tazkirah tu.
As usual dia melawan.
"Babe, tp yg second tu kena ikut nasihat org yg baik, u r supposed to follow my advice, I AM BAIK, am I not?".
Dia diam. Saya pun.
At last dia kata, "haaa ikutlah.."

Kan senang macam tu..
Wish me luck guys.
And don't ask me bila nak kahwin pulak.
That is of course,
out of question.

No comments: