Thursday, May 24, 2012

Hard to say I m sorry part 2

After years, I just took it, friends, I mean real friends need not to explain anything.
Things just happen. Said and done.

But then, not every one is Fauzi Ishak.
Some people needs extra explanation before hugs n kisses (read: aku maafkan kamu thingy) commence.
Unfortunately I just don't have the cut to be in d same boat.

If it took years, or a lifetime. 
Be it.
In between there were lots of gossip2-cakap2-umpat2 behind my back with her gang.
And those warning be-careful-with-her-she's-a-_____ (fill in the blanks) to any newcomers.
Heh? 
Of course I m aware of it.
What do u think I made of? Bricks?

I see no point to retaliate.
So busy to be happy to make it deter my happiness.
Past is past. 
Buatlah apa pun, saya x akan merajuk. 
Lebih-lebih lagi dengan kawan perempuan. Hahhahaha
Gila? nanti orang ingat saya x straight pulak.. hahahahhaha

It just today, out of nowhere, she handed this.
Years ago, saya cakap saya rasa dia sangat terer masak nasik goreng. Which is true. 
Cute.
After years..  and this is her second last day here  hahaha.
Sebenarnya saya berpuasa sejak 2 hari lepas.
Orang kasi saya makan je. 
Tu je la cerita hari ni..

So, for those yang ada cita-cita nak berkecil hati dengan saya, dan nak tunggu saya cakap, "maaflah kecikkan hati awak bla bla bla". Please don't.
Sebab sebelum cakap apa2 yang penting, saya memang dah fikir panjang-panjang.
Dah bersedia dengan consequencesnya pun.

Saya sangat poyo when it comes to hal-hal kerja.
I know.

Sebenarnya saya lagi takut kalau DIA pangkah saya.
Afterall, hidup ni bukan panjang sangat pun...

No comments: