Tuesday, June 12, 2012

apa rasanya di puji sehingga ke langit biru?

i mean, after months of being looked down n belittled by the same person yang memuji setinggi langit itu?

"eh, aku nak g sembahyangla" boleh dia jawab mcm tu.?
i mean, kalau la dia tu pompuan, msti kitaorang dah duduk ketawa berguling n  memflashback semua drama-drama lama.

he just went off.
saya tgk smpai dia hilang dari pandangan.
haissshhh rasa nk strangled pun ada.
punyala saya eksaited berceritA, terus kena press full stop key.

hehhh..
well... i hurriedly start keter n terus blk umah.
kang kot dia tazkirahkan x pasal je..

sekian.

No comments: