Wednesday, June 13, 2012

Jangan cakap kat orang

Man adalah seorang kawan yang saya masukkan dalam kategori tak batal air sembahyang.

 We defined tak batal air sembahyang  as someone of opposite sex whom we have no romantically feelings whatsoever as a result sangat selesa nak bercakap sampai tak ingat dunia, without worrying orang akan fikir apa-apa pun because memang konfem xder hanky panky. Saja tulis definisi dalam bahasa lain, karang kalau kakak saya baca, panjang plak tazkirah diorang.

He is as straight as kayu pembaris, if that's what u've been thinking and happily married too. It just that kalau Man bersembang2 ngan sesapa, saya suka menyempit tumpang dengar, especially kalau dia sembang dengan Khai. Cerita diorang macam siri dokumentari pun ada. Tu pujian sebenarnya.

Today, while doing something B.O.R.I.N.G I saw Man n Shrul sitting together in a packed classroom. Macam best je, saya pun tumpang sekaki..

Memang best pun. Adalah cerita hal lain2...Tapi yang ini paling happening.
We were talking about someone (one of our good friends too) who were absent today.

Shrul: Ha'a tadi gantikan kelas diala.
Me: X sihat kot?
Man: Dia g interview..
Me: Interview apa?
Man: Interview ******.
Me: laaa x cakap pun
Man: Memangla... dia cakap jangan cakap kat orang.


gambar dari google

Hah?
Serious terbaikla lawak Man hari ni.
Senak ginjal sebab ketawa.




No comments: