Tuesday, June 05, 2012

Not in my trolley please.

"kenapa nak pergi Teluk Intan?" Saffi tanya.
Ntah.. saya lagi suka pergi beli groceries kat Teluk Intan. Murah sikit kot.
Dan ada Menara Condong.


 Hah.. hari sangat panas.. pun ye..

Then we did groceries.. Pergh.. RM299.20.
Sangat ingatkan barang yang dah naik harga.
Once sampai rumah... banyak betul barang yang saya x sedar ada jugak.
terer budak2 ni bershopping.. and ada 3 barbie dolls sekali.

On the way home, we stopped at Bazar Nanas, because Saffi, everytime lalu situ Abah dia akan stop nak beli buah. Then kat hujung tu ada kedai 1Malaysia. Tak tau pun..
Mak, dan dan beli beras.. sebab dia cakap sangat murah.

1 comment:

Acik Erna said...

assalam ..dulu2 masa dok tanjung karang acik pun suka ke teluk intan