Friday, September 21, 2012

diamond facial katanya...

I noticed that Rita Rudaini, pelakon pujaan kawan saya tu nampak dah sangat lain mukanya. not slightly dif, but sangat sangat lain.
 so does retis pompuan lain yg sangat buang karan kalau saya tulis coz diorang dah cakap tu semua hanyalah kesan air sembahyang, n i wonder kenapa Tuan Guru Nik Aziz kulitnya x tegang pun?.
tu soalan yang nakal... jadi abaikan saja.

ceh intro panjang berjela.
it just that  today saya g kedai fotostat, n bdk kedai tu estimate it wud take long so satu kerja saya g jln2 dulu.
normally I'll hv laksa johor kat Kak bibah cafe, but sari dua ni perut saya sedang buat transformasi jadi haruslah saya berhati hati.
therefore, I went to a saloon.

circa 2006-2008 I used to frequent dis saloon.
just to kill time, until the beautician quit, dan saya pun agak mesken masa tu.
n still x berapa nk kaya sampai skang..

at the first I tot d owner has change too..
but i guessed I remember d voice, but heyy, satu satunya suara yg dlm gelap pun saya kenal hanyalah suara Maikel Bolton dan Mail xpdc, yg lain jgn harap la kot...
so she initiated small talk.
heh... then I realised it is HER...


mukanya sangat lain,
"dah tua kot" dia ckp.
nope  she looks younger n very very dif n I asked for her old photos.

"tgk... sgt lain kan" seriously I need to brush up on my vocab.

she said now her saloon offered diamond treatment, which can reshape face,
toned down uneven skin colour n erased those eye bag n lines around eyes.
compared to other saloon she boasted hers is d cheapest, only rm88 while others ranged from rm150 -300.dia kata.

I do not know whether, best ke x bila muka dah lain.
if u wanna find out, boleh g kat saloon tu, letaknya di atas kedai Arshad.com.

I wonder wat will d kids say, if one day I look like Rita Rudaini, but still garang mcm singa,
n pakai baju selebet, still x hilang gaya Norizan Adnan di situ..



penat kot.
nantilah fikir.


sekian.

2 comments:

cHeRyNa PiReS said...

babe.

itulah yg sha suka pasal hilary clinton. arinieh dia keluar...mak aaiiihhh...byknye kedut! but she remains intelligent.

nak tegang2 tapi otak kosong...errr.???

kulit bersih, sihat...yes.

kedut tu takpela.

zino said...

selamat berhujung minggu..