Thursday, September 20, 2012

fyda nanges semalam

Kesian... penat betul bila asyik dibuli..
Since I do not know what to do, saya mengambil kesempatan mereport hal ini kpd
en A, yang memang konfem dia x amik pot n Zeda, yang berjanji akan menceriakan hari Fyd..
Ye la they r bff.

Dis morning, terkesan kot ngan peristiwa smlm, someone said sorry to both of us, to which I said, its not his fault pun.
ntah..

So, went up to d class n d girl itu sgt nervous, but she does not want to tell me why.
Seriously, she makes me super nervous as well.

I keep thinking bad things that might happen, when a fren called.
Even though he is not d type yg buat lawak x semenggah with norizan adnan, but I still rasa x berapa percaya when he asked me to get the girl file which given to him..

Waddehell la kan..
Since when plak?

As usual saya mesti tanya kan.,.
Manalah tau ada sesuatu yg saya x tau... considering i m d form teacher,
patutnya either submitted to me r leave it at d office je,..

"Ntah, pakcik dia ingat aku guru kelas kot"...
Ok. pakcik dia yg dtg, maybe lebih konfiden ckp ngan rakan sejantina kot.
n I m glad too, dan sekaligus mendeletekan rasa cuak dan teka teki dalam hati.
extra glad when I went up to d class n showed her d file , n she smiled ear to ear.
priceless, I tell u:)

As for Fyd..
hahahah saya x berani nak tulis lelebih,
watever it is, I m behind u sis!

2 comments:

cHeRyNa PiReS said...

fuuuhhh, macam lega sikit dah baca posting nieh:)

Kengkawan said...

apakah? Hehe